SCHAGEN - Het Feeling Fit Festival, een jaarlijks evenement gericht op vitaliteit en welzijn, keert terug naar Schagen op zaterdag 14 september 2024. Gehouden in de prachtige omgeving van de Muziektuin, belooft het festival een dag vol beweging, ontspanning en inspiratie voor alle deelnemers vanaf 18 jaar.

Met een gevarieerd programma aan workshops, lezingen en activiteiten op drie locaties biedt het Feeling Fit Festival een unieke ervaring. Van energieke workouts tot rustgevende yogalessen, en van inspirerende lezingen over gezondheid en welzijn tot verkwikkende wateractiviteiten, er is voor elk wat wils.

Het Feeling Fit Festival richt zich niet alleen op individuele deelnemers, maar ook op bedrijven die de waarde zien van het bevorderen van een fitte en gezonde levensstijl onder hun werknemers. Door zich aan het festival te verbinden, tonen bedrijven hun betrokkenheid bij het welzijn van hun medewerkers en stimuleren ze een positieve werkomgeving.

"We zijn verheugd om het Feeling Fit Festival opnieuw te verwelkomen in Schagen", zegt Monique de Vries van de organisatie. "Dit jaar brengen we met een vernieuwd team een nóg gevarieerder programma, met als doel onze bezoekers te inspireren en te motiveren om actief te werken aan hun gezondheid en welzijn."

Monique de Vries, Melissa Deenstra en Leoniek Hendriks, de organisatoren van het festival, kijken uit naar een fantastische dag vol vitaliteit en welzijn in Schagen.
Bovendien willen we benadrukken dat het Feeling Fit Festival toegankelijk is voor iedereen vanaf 18 jaar, ongeacht hun conditieniveau. Het misverstand dat je per se fit moet zijn om deel te nemen aan het festival willen we graag uit de weg ruimen. Bij het Feeling Fit Festival draait het juist om het zelf samenstellen van je programma, zodat je de dag kunt invullen op een manier die bij jou past. Of je nu een ervaren sporter bent of net begint met een gezondere levensstijl, er is voor iedereen iets te beleven en te genieten.

Het Feeling Fit Festival vindt plaats op zaterdag 14 september in de Muziektuin Schagen.
Tickets zijn verkrijgbaar via de website https://feelingfitfestival.nl/ van het festival.