SCHAGEN - Muziek heeft een warme plek in haar hart. Op heel jonge leeftijd begon Fatima Haring reeds met het maken van muziek. Dat bleek weldra haar passie, die nog altijd niet is gedoofd.Bijna haar hele leven maakt Fatima Haring al haar muziek. Sinds enige jaren schrijft ze daarbij haar eigen songs, waarmee zij regelmatig optreedt. Zoals bij voorbeeld ook in de Schager Muziektuin.


Haar muziek is een aangename mengeling van pop, folk en een vleugje rock. In 2014 schreef Fatima een song, speciaal voor Internationale Vrouwendag, getiteld ’Girlpower’. In dit nummer komt zij op voor het recht op onderwijs voor meisjes en vrouwen over de hele wereld.

Nu komt deze maand haar debuut-EP uit. De presentatie hiervan vindt plaats in ons theater. Want: ,,Dit theater is een prachtige setting voor mijn muziek”, meent zij. Voor deze show neemt zij de muzikanten mee, die haar ook begeleiden op haar EP. Voor de support act in dit programma treedt Lorena aan de jonge singer/songwriter die hele mooie, gevoelige liedjes schrijft!


Muzikale begeleiding:

Arnolda van Vliet, toetsen, cajon en backing vocals

Sjoerd Alkema, basgitaar

Tjalling Alkema, gitaar

Peter Schellevis, drums

Datum: zaterdag 22 juni 2019

Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 8,00


www.fatimaharing.nl

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegen contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.