JULIANADORP - Nog niet eerder in de geschiedenis van Julianapop begon de online kaartverkoop al zo vroeg voor het evenement. Dit jaar heeft de organisatie besloten de diehard festivalgangers een vervroegd kerstcadeautje te geven in de vorm van een exclusieve en éénmalige voorverkoop van slechts 750 kaartjes.

Vrijdag 13 december om 10:00 komen de allereerste kaartjes online via www.julianapop.nl/tickets en zijn tot en met 24 december verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt natuurlijk. De overige tickets voor de 27e editie van het festival zullen vanaf 1 februari 2020 over de digitale toonbank gaan.

Programma 2020
In november verklapte de organisatie al dat Snollebollekes het festival aan doen volgend jaar. Deze feestact, die je ongetwijfeld kent van ‘Vrouwkes’ en ‘Links rechts’, is de eerste naam die aan de line-up werd toegevoegd. Deze week werd bekend gemaakt dat ook de strijders van WEEKEND WARRIORS een feestje komen bouwen 20 juni 2020. Met hun mash-ups, medleys en aanstekelijke meezingers staan ze garant voor heel wat geluksmomentjes van herkenning.

“Echte” kaartjes
Wil je liever een hard-copy kaartje in je handen in plaats van een e-ticket? Ook die mogelijkheid bestaat nog steeds! Vanaf een nader bekend te maken datum volgend jaar, zullen de kaartjes weer bij een beperkt aantal voorverkoopadressen te verkrijgen zijn.