SCHAGEN - Edouard: ,,Ik zing omdat het kind in mij vertelt dat ik dat moet doen. De rest is detail..."

,,C’est ma route” is een melancholiek liedjesprogramma met een happy end. Gepresenteerd door Edouard, zangergitarist met een verhaal en Gerard Schipper.
In zijn liedjesprogramma ,,C’est ma route’’ verhaalt de Frans-Nederlandse zanger-gitarist Edouard over zijn turbulente leven. Bekende Franse chansons, een eigen repertoire en Engelse en Nederlandse liedjes illustreren stuk voor stuk zijn levenspad. Tussen de liedjes door blikt de zanger-gitarist terug op zijn verleden. Op zijn jeugd met een drankzuchtige vader, op de kwetsbaarheid die hij daaraan overhield en op zijn eigen diepte punt.
Toch is ,,C’est ma route” geen somber verhaal. Want, op zeker moment verruilt Edouard de misère voor geluk. Geluk dat hij vindt in de muziek! Met zijn ontwapenende zangstijl en zijn openhartige levensverhaal, waarbij de humor zeker niet ontbreekt, weet Edouard mensen te raken.

,,C’est ma route”: Een levensverhaal in liedjes door Edouard (zang, gitaar) en Gerard Schipper (gitaar)

Datum: zondag 5 april 2020
Aanvang: 11.00 uur
Entree: €10,00
CJP: € 5,00
inclusief kopje koffie/thee voor aanvang

www.edouardvdv.com

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagontheater.nl en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.