SCHAGEN - Kom je verstoppertje spelen? ’Wie niet weg is, is gezien!’ is een boeiende dansvoorstelling over geaccepteerd willen worden. Ook als je anders bent dan de rest.

Choreograaf Ryan Djojokarso van Jong Korzo laat met deze voorstelling zien dat het helemaal oké is om jezelf te zijn. Een speelse, grappige en ontroerende voorstelling waarin dans wordt vermengd met sport en spel. Ditmaal spelen we verstoppertje. Met Josje die van auto’s houdt en met Anton die zich graag als Assepoester verkleedt, met vechtersbaasje Kim en huilebalk Seth die het liefste met Frank speelt omdat hij stiekem een beetje verliefd op hem is. Ze verstoppen zich voor de rest en willen liever niet gevonden worden, omdat ze bang zijn te worden uitgelachen of gepest.

’Wie niet weg is, is gezien!’
gaat over het geaccepteerd willen worden. Ook als je denkt dat je niet cool bent of andere gevoelens hebt. Een dansend sprookje (voor alle 6 plussers) over anders zijn en vooral dat het helemaal oké is om jezelf te zijn. Dus wees niet bang en kom tevoorschijn!

Choreografie: Ryan Djojokarso
Dans/performance: Suzanne de Bekker, Jochem Eerdekens,Mayke van Kruchten, Phapbi Ngo,Nina Plantefève-Castryck
Compositie: Jorg Schellekens
Foto’s: Robert Benschop

www.korzo.nl/jong

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagontheater.nl en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.