SCHAGEN - Komende zondag is er weer een zeer gevarieerd muziekprogramma in de Schagense Muziektuin. Nadat er om 12.00 gestart wordt met "Juniorpops" waarbij kinderen tussen de 5 en 13 jaar zich muzikaal en creatief kunnen ontwikkelen. Daarnaast is er try-out van de nagelnieuwe formatie "Djez" en laat Kees Klarenbeek de tijden van Ëlvis"weer herleven.

Djez speelt popsongs van toen en nu, subtiel met een eigen karakter.Anouk, Aretha Franklin, Pink, Fleetwood Mac.....de pareltjes worden niet geschuwd. In intieme akoestische setting overal op z’n plek.

Kees Klarenbeek is een echte Schagenees en zingt zijn hele leven al nummers van Elvis. Vanaf zijn 16de is hij gaan mee doen aan talentenjachten en actief op diverse podia. Kortom een zanger met meer dan genoeg podiumervaring.Ondersteund door een orkestband zingt hij alle voorkomende nummers uit het repertoire van The King. Denk daarbij aan My Boy, The Wonder of You, My Way, It’s now or never, Johnny B good & Proud Mary. Al deze en nog vele andere mooie liedjes van Elvis Presley zingt hij gemakkelijk weg. Na al die jaren heeft Elvis never left de building volgens Kees en houdt hij de stem van Elvis levend in Noord-Holland.

Kijk voor meer info op Muziektuin Schagen