SCHAGEN - De Vet Coole Sintshow komt ook dit jaar weer terug in Alpha Schagen.

Wat is De Vet Coole Sintshow?
Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow! Een complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten. Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel. Diego, de Coolste Piet van Nederland, klimt op het podium en zingt zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes. Dat wordt meezingen en -swingen geblazen.

Een tipje van de sluier:
Bart is dit jaar een televisie- en filmstudio begonnen. Diego heeft er zijn nieuwe videoclip opgenomen. Maar op de dag dat hij komt kijken hoe deze is geworden, blijkt het helemaal mis te zijn met de clip. Niemand begrijpt waar de opnames zijn misgegaan.

Diego zal samen met Bart en de kinderen in het publiek gedurende de voorstelling gaan proberen om een nieuwe videoclip op te nemen.

Op deze manier nemen de twee helden de kinderen mee in de wereld van televisie en film. Zo maken ze kennis met diverse facetten van het filmmaken zoals; geluidseffecten nasynchroniseren, filmmuziek, acteren, dansen, decoratie en nog veel meer.

En nu maar hopen dat alles lukt voordat Sinterklaas langskomt!
Dat zie je in deze doldwaze show vol grappen en grollen. Het wordt een groots spektakel met Diego, die zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes zingt. En Bart laat op magische wijze meerdere zijn buikspreekpoppen praten.

Aanstaande zondag 25 november 2018, met shows om 13.00 uur en 15.30 uur. Voor meer informatie en ticketverkoop verwijzen wij graag naar www.alphaschagen.nl

Losse verkoop tickets bij Piet Pann in Schagen.