SCHAGEN - In de magische onderwaterwereld leeft Lola, de kleine zeemeermin. Haar grootste wens is om eens naar het land, boven, te gaan. Haar vader, koning Triton, vindt dat levensgevaarlijk en hij verbiedt het Lola. Als op een dag prins Bastiaan door een storm over boord slaat, twijfelt Lola geen moment en redt hem. De prins weet niet wie zijn redder is, maar hij besluit met het meisje, van wie hij slechts de stem hoorde, zal gaan trouwen.


Daar denkt Aquarius, die vastbesloten is om heerser van de onder- en bovenwaterwereld te worden, anders over. Door een sluw plan geeft hij Lola benen, maar krijgt daarvoor haar stem terug. Zal het Lola lukken om de prins voor zonsondergang op de derde dag te kussen? Of wordt ze weer een zeemeermin en moet ze voor eeuwig verblijven in de duistere grotten van Aquarius?...

DLZ-Theaterproducties voert musicals op voor doelgroepen als onder meer basisscholen. Zij doen dit geheel vrijwillig. Wekelijks wordt gerepeteerd om uiteindelijk een komische, maar vooral supertoffe kindermusical te presenteren. Dit wordt gerealiseerd door 13 jongeren met ieder een passie voor musical. DLZ doet alles zelf: van decor tot grime, van muziek tot aan kostuums.


Datum: woensdag 21 februari 2024

Aanvang: 13.00 uur en

16.00 uur

Entree per voorstelling: € 5,00


Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl