SCHAGEN - Spetterend concert door Schagens Harmonie, samen met de Noord Hollandse band No-Claim. Symphonische Rock met als rode draad ’The Alan Parsons Project’.

Schagens Harmonie werkte voor dit concert een gaaf idee uit. Onder leiding van dirigente Esther Hoek zal een project worden uitgevoerd, waarbij (bijna) iedere muzikant die daar zin in heeft, zich heeft kunnen aansluiten. Zo ontstaat Dit concert: Uitdagend, origineel en leuk om te doen! Maar… zeker ook ontzettend leuk om naar te luisteren!

Want: wat te denken van een spetterende muzikale uitvoering door Schagens Harmonie in samenwerking met de band No Claim. De hierbij gekozen muziekstijl bestaat voornamelijk uit Symphonische Rock.

Mede hierdoor zal een deel van het programma bestaan uit de muziek van ’The Alan Parsons Project’. Denk hierbij aan nummers van de Britse rockband als ’Eye in the Sky’, Silence and I en Old and Wise. Als dat niet gaat swingen…..

Datum: zaterdag 7 juli 2018
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 7,50
www.schagensharmonie.nl

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.