SCHAGEN - Zappa tributeband Cheap Thrills: ,,Frank isn’t dead…he just smells funny!” Een concert als eerbetoon aan Amerikaanse componist en musicus. Frank Zappa een unieke gitarist en bandleider naar wie in 1994 zelfs een planetoïde werd vernoemd: (3834) Zappafrank.

Frank Zappa's muziek is uniek. Er kan en mag van alles over worden gezegd: psychedelisch, eclectisch, ironisch, virtuoos, maar dan wordt de muziek nog steeds te kort gedaan. Het beste kun je deze muziek live komen ervaren.

De Zappa tribute band Cheap Thrills heeft een selectie gemaakt uit het enorme oeuvre van de Amerikaanse componist/gitarist en bandleider, goed voor bijna twee uur luistergenot. De twaalfkoppige band speelt nummers als Dancing Fool, Peaches en Regalia, Big Leg Emma, Joe's garage en nog veel meer.

Voor wie een keer een onvergetelijke avond met muziek van het genie Zappa mee wil maken is het optreden door Cheap Thrills een absolute aanrader. De bandleden van Zappa’s Tributeband komen uit heel West-Friesland, dus is het concert een mooi regionaal project!

Datum: zaterdag 29 februari 2020
Aanvang: 20:15 uur
Entree: €15