SCHAGEN - Cabaretiers Klaas Prins & Oscar Arnold in dubbelprogramma ’Grappige Zaken’

Niet enkel de naam van hun impresariaat, maar ’Grappige Zaken’ is ook de titel van het dubbelprogramma waarin cabaretiers Klaas Prins en Oscar Arnold ieder delen uit hun nieuwe voorstelling ’try-outen’.

Klaas Prins verrast zijn publiek aldoor met zijn energieke humor en absurde wendingen. Ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar altijd blijft hij onvoorspelbaar. Klaas stond al eens in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder werkte Prins mee aan televisieprogramma’s als First Dates, Beste Kijkers Ranking the Stars en Hufterproef (NPO3). Ook was hij vaste presentator van Humor TV.

Oscar Arnold is zo’n typische rare gast uit je middelbare schooltijd. Althans zo lijkt het. Ooit was hij drie maanden belastingadviseur (verschrikkelijk). Maar wie is de ware Oscar? Wees voorbereid, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met publiek. Verwacht ... Oscar!Oscar Arnold volgde een opleiding aan de Konings Theater Academie, stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was op televisie te zien in o.a. Holland’s Got Talent, Humor TV en 101 Comedy.

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop www.scagondeluxe.nl

Datum: : zondag 23 oktober 2022
Aanvang: 15.00 uur
Entree: : € 12,50
CJP: € 7,50