ZUID-SCHARWOUDE - Het is bijna één jaar geleden dat de in Alkmaar geboren en in Heerhugowaard opgegroeide zanger Robbert van der Steenhoven op 32-jarige leeftijd plotseling overleed. Omdat Robbert bij velen nog steeds in het hart zit en er nooit uit zal gaan organiseert men op zondag 12 maart een eenmalig Benefiet Herdenkingsconcert "Triple XXXL" in Café De Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude.


Triple X stond voor drie Nederlandse artiesten, een concept door Robbert bedacht en vormgegeven, dat elke keer een groot succes was bij zowel Café De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude als Dancing Marlène in Heerhugowaard. Heel veel collega`s hebben toegezegd om op deze dag, die van 15.00 uur tot 22.00 uur duurt, kosteloos een optreden te verzorgen. Het wordt een middag vol herinneringen en verhalen, maar vooral veel gezelligheid waar Robbert altijd voor stond.

De verwachting is dat pakweg 25 tot 30 artiesten / DJ`s zullen optreden met geluid / licht van BleekerEvents. De organisatie is druk bezig en vele topartiesten en DJ`s hebben al toegezegd om op te treden. Onder andere John West, Bernard Karsten, Danilo, Mike Petersen, Henk Naber, Lyanda, Twee Bier Zonder Baco, DJ Raymond Graaman, Django Wagner, Sven Versteeg, Lange Frans, Danny Froger, Paul Vlaar en DJ Rene Verkerk en nog veel meer toppers zijn van de partij.

De opbrengst gaat naar een goed doel en wordt op zondag 12 maart bekend gemaakt. Vanaf maandag 30 januari gaan de kaarten a €20 in de voorverkoop. Meer info over de verkoopadressen volgt snel ondermeer via de Facebookpagina van Café De Roode Leeuw.