ALKMAAR | Na 8 drukbezochte edities in het AFAS Stadion in Alkmaar en Theater De Spiegel in Zwolle, is het momenteel niet mogelijk om trouwbeurzen te bezoeken. Gelukkig heeft weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa van Organisatiebureau NJOY daar een oplossing voor bedacht. Een nieuw feelgood event voor koppels met trouwplannen: ‘Trouwbeurs Online’.

Op zondag 31 mei van 10.30 uur tot 16.00 uur kunnen koppels met trouwplannen voor trouwinspiratie terecht bij de Trouwbeurs Online. Een dag volop inspiratie, online winkelgemak en trouwleveranciers onder één dak. Het spiksplinternieuwe evenement komt uit de creatieve koker van Organisatiebureau NJOY uit Alkmaar. Geen onbekende naam in de trouwbranche, want al sinds 2008 kun je bij deze professionals terecht voor de organisatie van je complete trouwdag inclusief styling en decoratie.

Praktische informatie

  • 1. Een gratis feelgood evenement speciaal voor koppels met trouwplannen.

  • 2. Lekker vanuit je luie stoel inspiratie opdoen.

  • 3. De leukste Trouwexperts uit de regio en uit het land staan voor jullie klaar.

  • 4. Lees meer over tradities en trends.

  • 5. Geniet van entertainment en luister naar live muziek.

  • 6. Q&A Sessies: Trouwexperts uit de trouwbranche beantwoorden je vragen.

  • 7. Wij nemen jullie mee naar de nieuwste trouwlocatie van Alkmaar: The Fallon.

  • 8. Exclusieve aanbiedingen tijdens jullie virtuele bezoek.

  • 9. Interessante voordelen voor jullie als online bezoeker.

  • 10. En… jullie maken kans op super leuke winacties.


Bij een nieuwe trouwbeurs hoort een nieuwe locatie
“Normaal gesproken is deze periode de drukste periode voor de trouwbranche. Ook mijn agenda stond vol met prachtige bruiloften, maar is nu leeg. Na dagen en nachten brainstormen heb ik mijn bestaande concepten van Trouwbeurs Alkmaar en Trouwbeurs Zwolle vertaald in een online editie. Een interactieve plek voor bruidsparen en

bruidsleveranciers. Koppels met trouwplannen kunnen met een gerust gevoel doorgaan met de planning van hun huwelijksdag en de bruidsleveranciers kunnen net positieve en frisse blik vooruitkijken naar het volgende trouwseizoen. Bij een nieuwe trouwbeurs hoort een nieuwe locatie. Het is fantastisch dat we The Fallon als partner hebben kunnen verbinden aan Trouwbeurs Online, want bij een nieuwe trouwbeurs hoort een nieuwe trouwlocatie. Samenwerken is versterken en zo valt alles op zijn plek. ” Aldus Weddingplanner Thessa Dudink-Latupeirissa.”

Nieuwsgierig geworden naar de ‘Trouwbeurs Online’ ?
In één dag maak je grote sprongen in de organisatie van jullie perfecte huwelijksdag. Wat moet je doen: Schrijf je alvast in voor het 1e live event op zondag 31 mei 2020. www.trouwbeursonline.nl; Kijk voor het laatste nieuws op: https://trouwbeursonline.nl‘ Trouwbeurs Online’ is ook te volgen op Facebook en Instagram.