CALLANTSOOG - Tennisclub 't Oghe in Callantsoog organiseert vanaf zondag as het 43e Paviljoen8 $25-toernooi. Een nieuwe enthousiaste commissie neemt dit jaar de organisatie op zich. De 132 deelnemers spelen komende week ongeveer 116 wedstrijden op de nieuwe kunstgrasbanen. Elke dag zijn er leuke wedstrijden te zien in de vijftien verschillende onderdelen t/m zondag 9 juni.

Speelsterkte 5 is het hoogste onderdeel bij zowel de dames als heren. In Dames Enkel cat. 5 voert Michelle Lansu van TC Alkmaar de plaatsingslijst aan. Bij de Heren Enkel cat. 5 is dat Ronald Mens van de organiseerde club uit Callantsoog. Het onderdeel met de meeste deelnemers is Heren Enkel cat. 8 met zestien deelnemers.

De toernooicommissie bestaat uit Nadine van Vuuren, Florian Schruhl, Annick Schruhl, Iris Wijker, Nick Joor, Dave Erents, Sam Louwe en Nikita van Weenen.

Toernooileider Annemarie Ros is blij met de aanwinst van de jonge commissieleden. "Ze vullen elkaar goed aan in de verschillende taken. Daarnaast zijn Annick en Florian pas sinds maart lid van de tennisclub en nu al actief in de commissie!" vertelt de enthousiaste toernooileider.

De groep staat in de startblokken om vanaf zondag de wedstrijden in goede banen te leiden. Tevens kijken ze al vooruit naar 2025 door enthousiast de cursus Verenigingstoernooi te gaan volgen.

Annemarie licht toe dat de sponsors belangrijk zijn voor het toernooi "We hebben een leuk menu voor zaterdagavond 8 juni: lekkere kippenpoten van sponsor Slagerij Jan Kater met patat en salade."

De overige Toernooisponsoren zijn Paviljoen8 van vakantiepark De Nollen, I-KOOK uit Den Helder, Restaurant Dorpszicht en Duincamping de Lepelaar. De wedstrijden zijn de hele week te zien bij TC 't Oghe aan de Abbestederweg 22 A te Callantsoog. De finales zijn op zondag 9 juni as. Online te vinden: https://mijnknltb.toernooi.nl