EINDHOVEN – Al weken is ZAP zeker van de nacompetitie. De laatste competitiewedstrijd tegen het al gedegradeerde PSV was dan ook een formaliteit. De plicht werd echter wel voldaan, 24-27

Dat het duel nergens meer om ging was goed terug te zien in Eindhoven. ,,Het was een wedstrijd op zeer laag niveau. Zij waren al gedegradeerd en wij waren al zeker van nacompetitie” zei Arthur Langedijk. ,,Wij maakte verschrikkelijk veel technische fouten. De dekking stond niet zo goed, maar aanvallend ging het wel goed”.

Na rust kwam er zoals wel vaker dit seizoen een mindere periode. In een tijdsbestek van tien minuten wist ZAP slechts tweemaal te scoren. Hierdoor konden de Eindhovense handbalsters de stand gelijk trekken. ,,Complimenten voor de meiden dat ze de overwinning over de streep trokken” vervolgde Langedijk. ,,Het was een volkomen terechte overwinning, maar we moeten deze wedstrijd snel vergeten. We hebben onze plicht voldaan en moeten nu onze pijlen richten op de nacompetitie”.