REGIO – In de vierde klasse A boekte koploper Winkel een 4-0 overwinning op Dirkshorn. In diezelfde klasse werd het duel tussen SRC en Wieringerwaard bij een 3-0 tussenstand gestaakt. Nieuwe Niedorp ging hard onderuit.

SRC – Wieringerwaard 3-0 (Gestaakt)
In Schagen werd het duel tussen SRC en Wieringerwaard bij een 3-0 tussenstand gestaakt. Een speler van de bezoekers zakte in elkaar waardoor het duel logischerwijs werd stil gelegd. De speler was later wel weer bij kennis en ging naar het ziekenhuis.

De 3-0 voorsprong kwam tot stand via Robbert Fels, een penalty van Robbert-Jan Klein en opnieuw Fels.

Winkel – Dirkshorn 4-0
Tegen Dirkshorn boekte koploper Winkel een 4-0 overwinning. ,,Vanaf minuut 1 zaten wij er bovenop en hebben we de wedstrijd gedicteerd” zag Martijn Gootjes. ,,Het liet een half uur op zich wachten voor de eerste treffer viel, daarna was het binnen vijf minuten beslist” vervolgde de coach. De doelpunten vielen via Thijs Visser en Rick Fijnheer.

,,Dirkshorn heeft zowel de eerste als de tweede helft een halve kans gehad. Op een prima bespeelbaar veld was het echter door de wind lastig voetballen. Het moest vandaag enigszins opportunistisch, dat hebben wij prima gedaan”. Via Rick Fijnheer en Jeroen Smit eindigde het duel in een 4-0 overwinning voor Winkel.

SV Koedijk – Nieuwe Niedorp 7-1
Op bezoek bij koploper SV Koedijk ging Nieuwe Niedorp met maar liefst 7-1 onderuit. De ploeg won vorig weekend knap van subtopper WMC, maar ging ditmaal met grote cijfers onderuit. Ondanks de nederlaag blijft Nieuwe Niedorp negende op de ranglijst.