BUSSUM - De vrouwen van Winkel zijn na zeven wedstrijden ongeslagen te zijn gebleven weer eens tegen een nederlaag opgelopen. Op bezoek bij SDO in Bussum ging de ploeg van trainer John Bijvoet met 3-1 onderuit.

Winkel begon wel goed aan de wedstrijd en via Noortje Verschuur kwam men op een verdiende 0-1 voorsprong. Deze werd echter voor de rust nog teniet gedaan door SDO dat in kort tijdsbestek twee keer scoorde. In de tweede helft ging het gelijk op, maar waar bij Winkel het vizier niet op scherp stond lukte het SDO wel om keepster Groot nogmaals te passeren met een 3-1 eindstand tot gevolg.

Door de nederlaag staat promovendus Winkel op een zevende plaats in de 1e klasse. De Bijvoet-equipe heeft komende zondag 15 december nog wel een inhaalwedstrijd tegoed bij Buitenveldert VR2 en kan bij winst nog een paar plaatsen stijgen.