WINKEL - Nadat de vrouwen van v.v. Winkel afgelopen donderdagavond al de koppositie wisten te grijpen in de tweede klasse, is men vandaag verder uitgelopen in de stand. Tegen hekkensluiter WVC boekte de ploeg van trainer/coach John Bijvoet een simpele 6-0 overwinning.

Met nog vier wedstrijden te gaan en vier punten voorsprong op de concurrentie lijkt een titel aanstaande, maar men wil in Winkel nog niet te vroeg juichen. 'Het lijkt dichtbij, maar we moeten echt nog even aanpoten hoor', vertelde elftalleidster Marijne Euser na afloop. 'We mogen niet vergeten dat de laatste vier wedstrijden ook tegen de nummers 2 t/m 5 zijn, dus er zit echt geen makkelijke wedstrijd tussen.'

Dat was de tegenstander van zondag wel want WVC uit Roelofarendsveen kwam er tegen de koploper niet aan te pas, en als Winkel iets nauwkeuriger was geweest dan was men zelfs in de dubbele cijfers terecht gekomen. Het werd 6-0 waarbij de doelpunten keurig werden verdeeld over beide helften. Nadat Jaimy Visser op aangeven van Milou Danenberg de score had geopend was het laatstgenoemde die zelf de score verdubbelde. Even later werd Noortje Verschuur weggestuurd door Madeleine Stoop om de ruststand op 3-0 te bepalen.

Na de pauze stelde Winkel definitief orde op zaken toen Simone Koopman op aangeven van Verschuur. Jaimy Visser bepaalde met nog twee treffers de eindstand op 6-0 al was de laatste goal grotendeels de verdienste van Maryze Borst die vanaf eigen helft aan een mooie actie begon, maar de eer aan Visser gunde.

Winkel speelt volgende week zondag (5 mei) opnieuw thuis als het de nummer drie in de stand, WSV '30, treft (11.30 uur)

Winkel VR1 - WVC VR1 6-0 (3-0)
1-0 Jaimy Visser
2-0 Milou Danenberg
3-0 Norrtje Verschuur
4-0 Simone Koopman
5-0 Jaimy Visser
6-0 Jaimy Visser