WINKEL - Het vrouwenteam van Winkel heeft nog de nodige moeite gehad met het laaggeklasseerde Bunnik '73. Roos Hoogeboom kroonde zich tot matchwinnaar door de enige goal van de wedstrijd.

Hoewel Bunnik slechts drie punten heeft behaald hamerde trainer John Bijvoet er op om te waken voor onderschatting. Door de afwezigheid van de aan haar pink geblesseerde keepster Pascha Groot moest aanvoerster Madelon Swart het doel verdedigen en ook Jaimy Visser ontbrak vanwege het feit dat zij is geselecteerd voor het Nederlands Zaalvoetbalelftal.

Aangezien Winkel verder een fitte selectie heeft werd dus dit met enkele wijzigingen aangepast.Zoals verwacht was Winkel de bovenliggende partij, maar bleek de keepster van Bunnik '73 deze middag vak in de weg te staan zoals bij het harde schot van Noortje Verschuur. Aangezien Winkel er vaak net niet fel genoeg op zat wisten de gasten zelfs een aantal malen voetballend uit te komen zonder al te vel gevaar te stichten.

'In de rust hebben we duidelijk gemaakt dat het niet goed genoeg was terwijl wij zoveel beter kunnen', vertelde elftalleidster Marijne Euser. Dit sorteerde effect want het was Roos Hoogenboom die zichzelf knap vrij speelde en de keeper dan eindelijk passeerde.' Overigens was diezelfde keepster voorafgaand aan de wedstrijd ook al gepasseerd door het zusje van Roos, Judie, al deed die het als speelster van de week Daarna kregen wij nog zat mogelijkheden via onder meer Noortje Verschuur, Samantha Veldboer en Fleur Hogervorst, maar bleef de 2-0 uit.' In het laatste kwartier werd het vervolgens nog billenknijpen zeker toen acht minuten voor tijd een Bunnik-aanvalster op het doel afging. Met een katachtige zweefduik wist de stand-in keepster de drie punten voor Winkel te redden.

'Een moeizame zege, maar het moet ook gezegd worden dat als Bunnik zo blijft voetballen, zij zeker nog punten gaan pakken', aldus Euser. Aangezien VV Hillegom gelijk speelde deed Winkel ook nog goede zaken in het klassement en staat het inmiddels vierde op slechts twee punten van koploper WSV '30. Volgende week zondag gaat Winkel op bezoek bij hekkensluiter Kolping Boys.

VROUWEN ZONDAG 2e KLASSE E

Winkel VR1 - Bunnik '73 VR1 1-0 (0-0)
57. Roos Hoogeboom 1-0