ROELOFARENDSVEEN - Met de derde overwinning op rij doen de vrouwen van Winkel volop mee in de strijd om de koppositie in de spannende tweede klasse E. Terwijl WSV '30 deze zondag de eerste periodetitel wist te pakken blijft de ploeg van trainer/coach John Bijvoet op het vinkentouw met slechts twee punten achterstand.

Bij WVC in Roelofarendsveen was Winkel vanaf het eerste fluitsignaal scherp, zat kort op de tegenstander en wist het spel te bepalen. Na een handvol kansen was het na een kwartier raak toen Simone Koopman uitstekend voor de keepster kwam en de 0-1 maakte. Deze score werd twee minuten later al verdubbeld door Noortje Verschuur na een uitstekende pass van Fabienne Rood. Dit bleek tevens de ruststand.

Na de pauze veranderde er niet veel aan het spelbeeld en viel Winkel alleen te verwijten dat men niet zuinig genoeg om ging met alle kansen die men kreeg anders was de score nog veel hoger uitgevallen. 'Onze keepster Pascha Groot was na negentig minuten min of meer bevroren want wij zijn niet één keer in de problemen gekomen vandaag', vertelde elftalleidster Marijne Euser na afloop. Uiteindelijk wist Noortje Verschuur haar tweede van de middag te maken na een prima combinatie vanaf het middenveld en daarmee de eindstand op 0-3 te bepalen. Een tweede opsteker voor het team was dat de van een blessure terugkerende Roos Hoogeboom haar rentree mocht maken en bijna zelfs nog scoorde. 'Dik tevreden stapten we dan ook de bus in voor een gezellige terugreis en kijken we alweer uit naar volgende week als Bunnik '73 bij ons op bezoek komt.'

WVC VR1 - Winkel VR1 0-3 (0-2)
0-1 Simone Koopman
0-2 Noortje Verschuur
0-3 Noortje Verschuur