SCHAGEN – Winkel is er in geslaagd om de koppositie te verstevigen. Op bezoek bij SRC werd er met 0-1 gewonnen waardoor de ploeg negen punten voorsprong heeft op de nummer twee.

,,In de eerste helft was het belang van de wedstrijd terug te zien op het veld. Er werd van beide kanten nauwelijks ruimte weggegeven” zei Winkel coach Martijn Gootjes over het onderlinge duel. ,,SRC was iets meer aan de bal zonder echte kansen te creëren. Wij waren matig aan de bal en verdedigend ijzersterk” vervolgde de oefenmeester.

In het eerste bedrijf kwam Winkel op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Robbie Schouten na goed voorbereidend werk van Rick Fijnheer. In de tweede helft probeerde SRC iets meer aan te dringen, zonder wederom echt gevaarlijk te worden. ,,Toen kregen wij de kansen op 0-2 en meer. SRC was ondanks het grote voordeel van het kunstgras ook niet in staat een slotoffensief te plaatsen” aldus Gootjes. ,,Wij hebben als collectief super geopereerd. De komende weken bekijken we van week tot week”.

Komende zondag neemt Winkel het in eigen huis op tegen Geel Zwart’30.