NIEUWE NIEDORP – Trainer/coach Mario Kuiper is met onmiddellijke ingang gestopt als hoofdtrainer bij voetbalvereniging Nieuwe Niedorp. Afgelopen weekend zat de oefenmeester al niet meer op de bank en in het laatste competitieduel en de nacompetitie zal hij ook niet meer voor de groep staan.

Tijdens de winterstop werd de samenwerking tussen Nieuwe Niedorp en Mario Kuiper nog met een seizoen verlengt, maar daar komt dus vroegtijdig al een einde aan. ‘Het bestuur en technische commissie vernamen een paar weken geleden dat het merendeel van de selectiespelers geen vertrouwen meer heeft in de samenwerking met Mario Kuiper.’ laat de club op haar eigen website weten. ‘Er is nu geen draagvlak meer om volgend seizoen door te gaan.’

Het is een beslissing die betreurt wordt door het bestuur. ‘Mario heeft zich dit seizoen positief en enthousiast ingezet voor de vereniging.’ In de laatste competitiewedstrijd tegen VZV en de naderende nacompetitie zal de selectie worden getraind door een clubtrainer. Nieuwe Niedorp is zich daarnaast aan het beraden hoe de functie van hoofdtrainer opgevuld gaat worden.