DEURNINGEN – Afgelopen zaterdag gingen de dames van VZV onderuit bij promovendus DSVD. De handbalsters uit ‘t Veld speelden een teleurstellende wedstrijd en konden de nederlaag uiteindelijk niet voorkomen, 30-21.

‘Dit is gewoon echt zonde omdat we het in de eerste tien minuten van de tweede helft weggaven’, aldus Rolf Schulte. ‘We begonnen slecht in de dekking en in de laatste tien minuten leek het lek boven en toen ging het aanvallend ook lopen.’ VZV wist zich in Deurningen knap terug te knokken tot 14.12.

Na rust was de ploeg uit ‘t Veld lamgeslagen. De thuisploeg liep uit naar 19-12 en tot 25-19 bleef het verschil 6 à 7 punten. Daarna liep DSVD uit naar 29-19. ‘Het was allemaal nét niet’, vervolgde Schulte. ‘Er was geen gebrek aan werklust, maar wel aan scherpte.’

Doelpunten VZV: Jane Kramer (5), Kim Jimmink (3), Anniek Janssen (3) Nada Blokker (2), Lisanne Kolken (2), Maud Kruijer (2), Djazzmin Trabelsi (2), Florance Kos en Lisa Vlug.