MIDDENMEER – Op bezoek bij Flevo won VV Schagen voor de derde keer op rij. De ploeg van Gosse Bosma deed dit afgetekend, 0-3.

,,Het duel verliep goed. We hebben als team weer goed samengewerkt en veel kansen gecreëerd, alleen vergaten de doelpunten te maken” reageerde Mike Julsing na afloop. ,,De score had wel behoorlijk hoger kunnen uit vallen, maar hebben onszelf niet beloond”. De openingsfase was niet zoals gehoopt. ,,De eerste vijf minuten stonden we niet echt goed, waardoor Flevo er makkelijk uit kon voetballen. Later in de eerste helft pakten we het goed op en zijn we daarna eigenlijk de hele wedstrijd de bovenliggende partij geweest” vervolgt de middenvelder.

De ploeg beloonde zichzelf dan onvoldoende voor het spel, toch werd er een keurige 0-3 zege behaald. Kevin Weggemans wist twee keer te scoren, terwijl Tim Halman één keer doel trof.

Doorpakken
De winst op Flevo was alweer de derde op rij. De ploeg heeft na drie wedstrijden al meer punten behaald dan in de hele eerste seizoenshelft. Julsing: ,,De afgelopen weken zijn we als team gaan spelen en zijn we mentaal sterker geworden. Het is te hopen dat we dit zo door kunnen pakken en misschien wel in de top vijf kunnen komen”.

Eerst is de ploeg twee weken vrij. ,,We gaan gewoon verder met hard trainen zodat we het Winkel lastig kunnen maken, om zo vervolgens de lijn door te zetten”.