SCHAGEN - Zaterdag 6 mei a.s. speelt VV Schagen JO15-1 de halve finale van de beker tegen Haarlem-Kennemerland JO15-1. Door deze ongunstige speeldatum, meivakantie, zijn er diverse vakanties ingekort, verjaardagen van Oma’s verplaatst, alles om deze zeer belangrijke wedstijd door te laten gaan, en mee te maken.
Indien deze wedstijd, 14:30 uur bij VV Schagen, wordt gewonnen, wacht twee weken later op de neutrale velden van Legmeervogels, Uithoorn, de finale.

Na de poulefase zeer eenvoudig te zijn doorlopen, werden de vervolgwedstrijden wel lastiger. Het was af en toe moeilijk om met de JO15-1, in de competitie uitkomend in de JO16- 1ste klasse poule, een volwaardig team op de been te krijgen daar een aantal spelers last had van (langdurige) blessures.
Zo aan het einde van het seizoen is het fijn dat bijna iedereen weer wedstrijdfit is, zodat het complete team kan deelnemen aan de halve finale van de beker.

Des te meer een compliment aan de spelers en coach dat zij zich zo ver in het toernooi hebben gespeeld. Via Kolping Boys, Egmondia en BVC Bloemendaal nu in de halve finale.

Derhalve, komt allen het VV Schagen O15-1 team aanmoedigen en steunen, zaterdag 6 mei op het terrein van VV Schagen onder leiding van de heer Van Brederode