BEVERWIJK - De vrouwen van vv Winkel hebben op bezoek bij De Kennemers twee punten laten liggen. Het werd 2-2 in Beverwijk, een stand die al bij rust was bereikt. 'In de tweede helft hadden we het verschil moeten maken want toen waren we duidelijk de bovenliggende partij met een aantal grote kansen', vertelde elftalleidster Marijne Euser na afloop.

'We wisten van tevoren al dat het een lastige wedstrijd zou worden. De Kennemers zijn ons niet onbekend en in het verleden hadden we het ook altijd lastig tegen deze ploeg', aldus Euser. Toch nam Winkel brutaal een voorsprong door een mooi afstandsschot van Jaimy Visser, maar vijf minuten later was het alweer gelijk. De thuisploeg zette nu de Winkelse verdediging flink onder druk en nadat keeper Pascha Groot een bal niet onder controle kreeg kon de Beverwijkse spits de 2-1 binnen schieten. Winkel herpakte zich echter met eerst een reeks goede kansen en kreeg vervolgens een terechte strafschop nadat Noortje Verschuur was gevloerd. Vanaf elf meter bleef Maryze Borst koelbloedig: 2-2.Ondanks een veldoverwicht na de rust kwam in deze stand dus geen verandering meer.

Komende zondag 14 oktober speelt Winkel VR1 om 11.30 uur thuis tegen SV Hillegom.

De Kennemers VR1 - Winkel VR1 2-2 (2-2)
6. Jaimy Visser 0-1