BUNNIK - De vrouwen van Winkel zijn nog steeds de grootste titelkandidaat in de 2e klasse nadat men zondag met de allergrootste moeite wist te winnen van het laag geklasseerde Bunnik. In een ware thriller eindigde het in 3-4 waarbij Madeleine Stoop zich in de slotfase tot matchwinnaar mocht kronen..

Hoewel Bunnik laag staat wist Winkel dat het lastig zou worden. De thuiswedstrijd werd eerder dit seizoen immers ook maar net over de streep getrokken (1-0). In Bunnik volgde zondag een ware thriller met spanning van het begin tot het eind.

In de eerste minuut wist Bunnik namelijk al vanuit een corner te scoren. Hierna speelde het spel zich voornamelijk op de andere helft af, maar Winkel wist de kansjes niet te verzilveren en moest beducht blijven op de counters van de thuisploeg.

Na een 1-0 ruststand nam Winkel in de tweede helft het initiatief echt over en na een ruime tien minuten weet het in kort tijdsbestek tweemaal te scoren. Eerst is het Jaimy Visser die met een individuele actie de stand gelijk trekt, om vervolgens Fleur Hogervorst weg te sturen die voor de 1-2 zorgt. Uit een mooie vrije trap komt Bunnik dan op gelijke hoogte, maar de geheel vrijstaande Noortje Verschuur weet uit een assist van opnieuw Visser de gasten weer op voorsprong te schieten.Toch is het nog niet gebeurd want na matig uitverdedigen weet de Bunnikse spits te profiteren en staat het wederom gelijk. En waar Bunnik wellicht wel recht heeft op dat punt loopt het toch anders in deze wedstrijd want in de uiterste slotfase weet Madeleine Stoop de 3-4 binnen te lopen en hiermee de zege veilig te stellen.

'Een super spannende wedstrijd', aldus teammanager Marijne Euser. 'Het kon echt alle kanten op en Bunnik had eigenlijk wel een remise verdiend, maar de blijdschap was bij ons heel groot omdat het zo zwaarbevochten was. En nu op naar volgende week want dan kunnen er mooie dingen gaan gebeuren.'

Winkel dat twee punten minder heeft dan koploper De Kennemers, maar nog drie wedstrijden te goed heeft speelt dan de inhaalwedstrijd bij DWOW en kan bij winst de koppositie pakken.