WORMER - De vrouwenploeg van Winkel heeft even pas op de plaats moeten maken in de strijd om de bovenste plaatsen in de tweede klasse. Zondagmiddag ging de ploeg met harde cijfers onderuit bij het gepromoveerde WSV '30 (3-0).

Op een winderig sportcomplex in Wormer speelden beide ploegen een rommelige eerste helft die dan ook doelpuntloos bleef. Na de rust speelde de thuisploeg met de wind in de rug en ontstonden de problemen voor Winkel. 'We wisten dat WSV '30 ging komen en dat wij het lastig zouden krijgen. Na een kwartier in de tweede helft kwamen wij steeds meer onder druk te staan en het wachten was dan ook op de openingsgoal van hun die ontstond uit een afstandsschot, vertelde elftalleidster Marijne Euser na afloop.

'Toen een minuut later Melissa de Boer ongelukkig in eigen doel schoot werd het helemaal moeilijk en hoezeer we het ook probeerden, het leek niet te lukken vandaag.' Met de 3-0 in de tachtigste minuut viel de wedstrijd definitief in het slot. 'Deze wedstrijden zitten er soms tussen, maar we kunnen zoveel beter als we vandaag hebben laten zien. Een kwestie van de rug rechten en er komende week weer staan'.