WARMENHUIZEN – Degradatie lijkt niet meer te voorkomen. Na twaalf wedstrijden staat de ploeg met drie punten teleurstellend onderaan. Op bezoek bij concurrent VIOS’79 verloor de ploeg met 5-2 waardoor de ploeg inmiddels tien punten achter staat op de nummer voorlaatst.

SV Vrone kent een zeer moeizaam seizoen. De ploeg pakte slechts drie punten in de eerste twaalf wedstrijden. Op 9 december won de Langedijkse zaalvoetbalploeg met 5-7 van JCK/AISO. Verder verloor Vrone waardoor het dus op de laatste plaats staat.

In de tweede speelronde verloor Vrone met 0-5 van VIOS’79, en ook op bezoek bij VIOS kende Vrone geen geluk. De ploeg verloor met 5-2. SV Vrone moest het in deze wedstrijd stellen zonder Dennis Konijn, zowel spelend op het veld als in de zaal bij Vrone 1.

VIOS’79 kende een sterke wedstrijd. De ploeg had de eerste twee doelpunten te danken aan Bob Tesselaar.. De 1-0 viel na een assist van Ber Meulemans, en ook de tweede treffer voor de ploeg uit Warmenhuizen viel dankzij Tesselaar die een voorzet van Meulemans binnen schoot. Na twee keer de assist te hebben verzorgd mocht Meulemans de 3-0 binnen te schieten.

Comeback

Na de 3-0 leek Vrone zich op te maken voor een heuse comeback. Allereerst wist Dylan Schut de 3-1 binnen te schieten. Vrone bleef zoeken naar de aansluitingstreffer welke uiteindelijk ook gemaakt werd. Johannes Verbeek bracht met de 3-2 de spanning weer volop terug.

Helaas voor het Vrone van coach Ton Meijer wist VIOS’79 de score weer op te voeren en de wedstrijd in het slot te gooien. Allereerst was Nick Schipper de man die doel trof waarmee de 4-2 een feit was. Nadat Vrone besloot om middels een vijfde veldspeler nadrukkelijk te zoeken naar opnieuw een aansluitingstreffer viel de beslissende 5-2. Na balverlies van Vrone wist Robin Schilder hier optimaal van te profiteren. Schilder wist in een leeg doel binnen te schieten waarmee de 5-2 eindzege een feit bleek.

In de komende weken zal Vrone strijden voor de laatste strohalm, maar iedere realist zal moeten erkennen dat het een bijna onmogelijke opgave zal worden voor SV Vrone.