SCHAGEN - Ben je tussen de 4 en 18 jaar? Dan kun je binnenkort weer vrijblijvend kennismaken met verschillende, leuke sporten! Misschien vind je zo wel een sport die je leuk vindt om te blijven doen!

Periode
Van 27 februari t/m 12 maart kun je je inschrijven voor het derde JeugdSportProject (JSP) van dit schooljaar. Leerlingen van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs kunnen zo kennismaken met sporten bij een vereniging. Dit zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor € 5,50 mag je vier lessen meesporten. De lessen worden gegeven in de weken voor de meivakantie.

Inschrijven
Om te kunnen meedoen aan de sportlessen bij een vereniging moet je je alleen van tevoren inschrijven via de speciale JSP-website, steeds per periode, het aanbod zal ook per periode veranderen. Log in met je bekende gegevens als je al eerder hebt meegedaan aan het JSP of maak een account aan.

Verschillende sporten
De inschrijfperiode voor JSP 3 is van 27 februari t/m 12 maart, in die periode kun je aanmelden voor leuke sporten. Misschien is er wel een mooie sport voor je net buiten je eigen woonplaats? Wat wordt er deze periode onder andere aangeboden? Wat dacht je van “volleybal”, “roeien”, “Fit2Fight” of een van de verschillende dansmogelijkheden. Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Sprint dan met een noodgang naar www.sportserviceschagen.nl/jsp en sport ook vier keer mee!

Informatie
Voor meer informatie kunt je op de  JSP-website kijken: www.sportserviceschagen.nl/jsp of contact opnemen met Ciska van der Voort via jsp@sportserviceschagen.nl of tel: 0224 - 214774