WARMENHUIZEN - VIOS W heeft de koppositie in de Tweede Klasse A weer weten te heroveren. Onder stormachtige omstandigheden wist de ploeg van trainer Ivo Rohling tegenstander West Frisia met ruime cijfers te verslaan (4-0).

Het kostte de Warmenhuizer formatie niet veel moeite om deze zege te bewerkstelligen want feitelijk hat men het duel al na de eerste helft beslist. De basis voor de zege werd al na een paar minuten gelegd toen Sam Bruin het eindpunt was van een vlot lopende aanval. Tien minuten voor de rust wist aanvoerder Maarten Blankendaal koppend te scoren op een voorzet van Ber Meulemans en een rake vrije trap van Bob Tesselaar betekende een comfortabele 3-0 voorsprong Van tegenstander West Frisia had men gedurende die eerste 45 minuten weinig te duchten..

Terwijl het inmiddels gestaag was gaan regenen kwam er na de rust nog één treffer, en daar was Igor Popovic verantwoordelijk voor, die net koud in het veld stond. Met de overwinning neemt VIOS de kop weer over van Assendelft dat nu een punt achterstand heeft.