ANNA PAULOWNA – VIOS W is er niet in geslaagd om punten te pakken op bezoek bij Kleine Sluis SV. De Warmenhuizers verloren met 3-2.

In Anna Paulowna waren het de bezoekers die voortvarend van start gingen, zo vertelt Maarten Blankendaal, “We begonnen sterk, maakte de 0-1 via Sam Bruin en hadden meerdere mogelijkheden op de 0-2. Die maken we helaas niet en na ongeveer twintig minuten kwam Kleine Sluis beter in de wedstrijd en maken de gelijkmaker. Daarna waren we erg slordig en geven helaas nog twee doelpunten weg” baalt Blankendaal die bij rust al tegen een 3-1 achterstand aankeek.

In het tweede bedrijf konden de bezoekers nog wel terugkomen dankzij Nick Schipper, maar verder kwam het niet. Onder meer een kans voor open doel werd niet benut door VIOS W waardoor het Kleine Sluis was dat de drie punten pakte, “Je kan het een terechte overwinning noemen, want we hebben zelf gewoon nagelaten om meer te scoren en geven nog te makkelijk goals weg” concludeert Blankendaal.

“We waren goed gestart en moeten gewoon doorgaan als team waar we mee bezig zijn. We hebben een jong team met veel rek, en moeten constanter worden” wijst de VIOS speler op een verbeterpunt.

Met drie punten uit drie wedstrijden is het geen rampzalige start, maar geweldig is het ook niet. “Na drie wedstrijden is drie punten mager en ik denk dat er meer in had gezeten. Maar je krijgt ze niet cadeau in deze klasse en tegenstanders straffen het af. Maar ik heb er vertrouwen in dat we met dit team nog genoeg punten gaan pakken” besluit Blankendaal. Vorig seizoen bewees de ploeg al tot waar het in staat is, en dat zal ook dit seizoen nog geregeld bewezen gaan worden.