WARMENHUIZEN – Net zoals vorig weekend slaagde VIOS W er niet in om een 2-0 voorsprong vast te houden. Waar het tegen ZAP verloor hield de ploeg uit Warmenhuizen afgelopen zondag een punt over aan het thuisduel tegen Vrone.

VIOS W had afgelopen zondag de kans om de gevreesde twaalfde plaatst te verruilen voor een veilige plek op de ranglijst. Dat lukte echter niet. Toch mag de ploeg met nog vier wedstrijden op het programma hopen op rechtstreekse handhaving.

“We speelden een goede eerste helft en kwamen terecht op een 2-0 voorsprong.” zei Maarten Blankendaal. De doelpunten van VIOS W kwamen via Sam Bruin en Swen Dekker waardoor de ploeg met een voorsprong de rust in ging.

“In de tweede helft kregen wij maar geen vat op hun opbouw en was Vrone beter”, vervolgde Blankendaal. Via een makkelijk gegeven vrije trap en een fraai kop doelpunt eindigde het treffen in een 2-2 gelijkspel. In de komende weken wachten er voor de ploeg uit Warmenhuizen moeilijke wedstrijden tegen Meervogels’31 en Vitesse’ 22. “Beide ploegen spelen erg goed. Zo op het einde van het seizoen moeten we het per wedstrijd bekijken.”