WERVERSHOOF - VIOS W en SEW strijden komende maandag in een rechtstreekse confrontatie om promotie naar de tweede klasse van het zondagvoetbal. Het duel tussen de teams, die elkaar ook al in de reguliere competitie tegenkwamen, zal in Wervershoof op het complex van VVW worden gespeeld.

Het finaleduel wordt zoals gebruikelijk op neutraal terrein gespeeld. Voor VIOS W en SEW wordt het komende maandagmiddag een rit naar Wervershoof. Daar strijden beide teams voor een plek in de tweede klasse. Waar de ploeg uit Warmenhuizen de finale bereikte door Hercules Zaandam (3-1) te verslaan, zag SEW haar tegenstander De Foresters zich terugtrekken waardoor de eindstrijd zonder te spelen werd bereikt.

VIOS W en SEW kwamen elkaar in competitieverband ook al tegen dit seizoen. Eind december won VIOS W met 3-0, maar medio april was het SEW dat in een doelpuntrijk duel aan het langste eind trok; 4-3. Uiteindelijk eindigde de formatie uit Warmenhuizen op doelsaldo boven de komende tegenstander uit Nibbixwoud.