WARMENHUIZEN - VIOS W heeft zonder al teveel problemen van hekkensluiter SVW '27 gewonnen. De ploeg van trainer/coach Jurg Bosman maakte na rust het verschil en zegevierde met 2-0.

De Heerhugowaarders die nog altijd wachten op de eerste zege van het seizoen, hielden een helft lang goed stand tegen de nummer twee van de ranglijst. Dit kwam mede omdat VIOS slordig omging met de kansen die het kreeg al was Miles Vork dichtbij met een schot op de lat.

Na de rust maakte de thuisploeg alsog het verschil. De tweede helft was net drie minuten op gang toen Bob Tesselaar keeper Kuipers kansloos liet met een fraai schot in de bovenhoek. Kort hierna probeerde Tesselaar dit nogmaals, maar bracht de paal redding. Kai Botman besliste het duel door vlak voor tijd de 2-0 tegen de touwen te koppen.