WARMENHUIZEN - Na twee gelijke spelen is VIOS W op eigen veld tegen Vitesse`22 tegen een fikse nederlaag opgelopen. De promovendus van trainer Jurg Bosman kon geen enkele weerstand bieden aan de gasten uit Castricum: 0-5.

De Warmenhuizer formatie verloor de laatste jaren niet vaak in eigen huis, maar de gasten uit Castricum bleken zondag duidelijk een maatje te groot. Al werden zij wel op weg geholpen door de defensie van VIOS die een week eerder nog knap Kolping Boys op 0-0 hield. Tevens speelde keeper Coen Filee niet zijn sterkste wedstrijd waardoor de gasten al bij rust met 0-3 voor stonden door treffers van Rik Beentjes, Michael Stenvers en Max Lodewijks.

Ook na de rust kon VIOS geen vuist maken en was het de ploeg van Arjan de Zeeuw die verder uitliep. Kort achter elkaar bepaalden Rick Tolsma en Mika Miettinen de eindstand op 0-5.

Komende zondag gaat VIOS op bezoek bij AGB in Amsterdam. Vitesse'22 speelt dan thuis tegen De Zouaven.