REGIO – Op bezoek bij hekkensluiter Zeevogels leed Kleine Sluis een verrassende nederlaag. In diezelfde klasse speelde VIOS W gelijk tegen Vitesse’22. In de vierde klasse verloor Vesdo ruim van DWOW.

Meervogels’31 – Hollandia T 1-0
In de achtste minuut van de blessuretijd incasseerde Hollandia T de 1-0 tegen Meervogels’31. ‘Het was een terechte overwinning voor hun, maar als je zolang stand houdt dan wil je ook een punt meenemen’, baalde Ronald de Rooij na afloop. De coach was na afloop reëel. ‘Wij hebben via Thomas Driesse een grote kans gehad, maar verder waren wij voorin onmachtig.’

Om definitief zeker te zijn van lijfsbehoud heeft de ploeg uit Tuitjenhorn nog één punt nodig. De Rooij: 'Ik maak me er geen zorgen om, maar het had lekker geweest als we na vandaag klaar waren.'

Zeevogels – Kleine Sluis 2-1
‘We hebben de deksel op onze neus gekregen’, stelde Remy Zoer. Op bezoek bij Zeevogels werd er een 2-1 nederlaag geleden. Kleine Sluis kwam op een 1-0 achterstand waarna het via Mark Geerlings vlak voor rust op gelijke hoogte kwam. Al vroeg in de tweede helft wisten de Egmonders op een 2-1 voorsprong te komen. ‘Wij hebben betere kansen gehad, maar scoorden niet.’

Vitesse’22 – VIOS W 2-2
Net zoals tegen ZAP en Vrone slaagde VIOS W er afgelopen donderdag niet in om een 2-0 voorsprong vast te houden. Op bezoek bij Vitesse’22 kwam de ploeg uit Warmenhuizen via doelpunten van Nick Schipper en Sam Bruin op 0-2. ‘Vitesse speelde sterk, maar wij scoorden de doelpunten’, zei Ivo Rohling na afloop. ‘In de tweede helft waren wij niet goed genoeg. Achteraf is dit een terechte uitslag.’

Vesdo – DWOW 0-7
‘We beginnen telkens met 0-0, dan heb je goede hoop en maak je plannen om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken. Maar DWOW was sterker’, zei Michel van der Wardt na afloop. In eigen huis verloor Vesdo afgetekend met 0-7. Halverwege gingen de bezoekers met 0-3 aan de leiding waarna de ploeg uit Schagerbrug in de tweede helft kansen op de 1-3 niet wist te verzilveren. ‘Zij voetbalden uiteindelijk redelijk makkelijk naar de 0-7 in de slotfase.’ vervolgde de coach.