WIERINGERWERF – Dirkshorn is er afgelopen donderdagavond niet om punten over te houden aan het inhaalduel bij DWOW. De ploeg van trainer/coach Jeffrey Androg kwam na rust op achterstand en kon deze niet meer ombuigen, 3-0.

Dirkshorn is bezig aan een goed seizoen. Van de vorige vier wedstrijden werden er drie winnend afgesloten waardoor de ploeg zich in de middenmoot nestelde. Tevens heeft de ploeg de subtop nog in zicht.

Tegen DWOW kon Dirkshorn echter geen punten pakken. ‘In de eerste helft waren wij de iets betere ploeg met wat kansen over en weer’, aldus Björn Ruijs. Halverwege waren beide teams nog keurig in evenwicht.

Na de pauze veranderde er weinig aan het spelbeeld, maar was het DWOW dat de score opende. Ayco Kluvers nam de 1-0 voor zijn rekening. ‘Daarna was ons verzet gebroken. De ruimtes werden te groot en we lieten DWOW daardoor voetballen’, zag Ruijs. Vlak voor tijd verdubbelde Yoran Kluvers de score, waarna Ayco Kluvers de eindstand met een rake vrije trap op 3-0 bepaalde.