HIPPOLYTUSHOEF - Één doelpunt was genoeg voor de zege van VV Schagen. Op bezoek bij Succes bleek Jeroen Veltheer de matchwinner dankzij zijn doelpunt, 0-1.

Schagen heeft met elf punten voorsprong op de nummer elf niets te vrezen van degradatiegevaar. Ook de plekken voor nacompetitie of het kampioenschap liggen voorlopig te ver. Desondanks wil Schagen resultaten behalen en zo hopen op een mooi uiteinde.

Tegen Succes werd een positief resultaat geboekt. De ploeg van Ivo Rohling wist dat het niet eenvoudig zou worden, maar met hard werken is er genoeg mogelijk. Dit bleek ook tegen de ploeg uit Hippolytushoef zo te zijn. Schagen wist op slag van rust de score te openen. Jeroen Veltheer, een van de zeer ervaren spelers, wist de 0-1 te maken en daarmee met een goed gevoel de rust in te gaan.

In het tweede bedrijf wist zowel Succes als Schagen geen verandering in de stand te brengen. Hierdoor de ploeg van Ivo Rohling met de drie punten terug te keren naar Schagen.

Schagen blijft met een zevende positie in de middenmoot staan. De ploeg heeft drie punten minder als de nummer vier waardoor de subtop nog behaald kan worden.