WESTERLAND - Wie wil tijgeren over het Wad en Lutjestrand of klimmen en klauteren op het ruige, heuvelachtige terrein in en rond Westerland, kan zich op zaterdag 16 juni tijdens het Dorpsfeest helemaal uitleven. Die dag houdt het Dorpsfeest Westerland voor de derde keer de Wieringer Obstacle Run, die bedoeld is voor iedereen die wil laten zien uit welk sportief hout hij of zij is gesneden.

De Wieringer Obstacle Run van het Dorpsfeest Westerland is inmiddels een begrip in Noord-Holland en ver daar buiten. Deze Run heeft niet alleen zo’n 40 pittige hindernissen, maar heeft als extra moeilijkheidsgraad dat het ruim 5 kilometer lange parcours langs het Wad en over het heuvelachtige terrein van Westerland gaat. En met name dat heuvelachtige karakter vraagt doorzettingsvermogen van de deelnemers. De Wieringer Obstacle Run vormt daarmee een echte uitdaging voor alle sportievelingen die willen laten zien wat ze waard zijn!

Deelnemen

Deelname aan de Obstacle Run kost 10 euro per persoon en iedereen van 13 jaar en ouder kan zich vanaf nu online inschrijven. Inschrijven vooraf is wel nodig. De volledige opbrengst van de Obstacle Run gaat overigens - net als alle opbrengsten van het Dorpsfeest Westerland - naar de Wieringer verenigingen. De Run start op zaterdag 16 juni om 16.30 uur vanaf het terrein van het Dorpsfeest Westerland, hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg. Deelnemen kan als duo (vader/zoon, moeder/dochter), per team (vrienden of collega’s) en individueel. Alle informatie over de Wieringer Obstacle Run, inclusief het online inschrijfformulier, is te vinden op de website van het Dorpsfeest Westerland: www.dorpsfeestwesterland.nl.