SCHAGEN - Hardlopen of wandelen in combinatie met spierversterkende oefeningen voor ieder niveau. Vanaf 30 augustus 2021 start The Athlete Club Schagen met nieuwe trainingen, ook voor de jeugd. Tijd om plannen te maken en nieuwe uitdagingen aan te gaan in een ongedwongen sfeer. Je eigen doelen bereiken. Trainen met een groep stimuleert en motiveert, maar een personal training behoort ook tot de mogelijkheden.

The Athlete Club
Is een hardloopclub dat ruim 8 jaar geleden is gestart in Heerhugowaard en sinds januari 2021 ook actief is in Schagen. Bij The Athlete Club kunnen mensen terecht voor hardloop- en krachttrainingen, personal trainingen en voor voedingsadvies op maat. Een compleet pakket om aan jezelf te werken en doelen te bereiken of om lekker ongedwongen aan je fitheid te werken. Wij werken met een strippenkaartsysteem. Een strippenkaart kost €57,- voor 10 strippen en is 1 jaar geldig. 1 systeem, 1 prijs voor alle trainingen.

Walking and More

Elke maandag starten wij de week met wandelen in combinatie krachtoefeningen (wandelbootcamp), voor jou misschien wel DE eerste stap om uiteindelijk te gaan hardlopen. Van 18.30 uur tot 19.30 uur kunnen de deelnemers meedoen aan deze trainingen (Regius College/ trap). Wandelen in verschillende tempo's en afstanden met tussendoor spierversterkende oefeningen. De oefeningen worden vaak in een bepaalde tijd uitgevoerd zodat de deelnemers zelf het aantal herhalingen bepalen en dus mee kunnen doen op zijn/haar eigen niveau.

Hardlopen
Sinds kort is het ook mogelijk om aan te sluiten bij de hardloopgroep op dinsdagavond van 19.45 uur tot 20.45 uur. Onze trainers zorgen voor ontzettend leuke en gevarieerde trainingen waardoor jij het hardlopen (nog) leuker gaat vinden. Samen trainen om je eigen doelen te behalen. Met de juiste adviezen kom je verder, letterlijk en figuurlijk. Starten met hardlopen? Ook dat is mogelijk.

Running and More
Hardlopen in combinatie met spierversterkende oefeningen (krachttraining voor hardlopers). Wekelijks zijn er 3 mogelijkheden om hieraan mee te doen. Op maandag- en woensdagavond van 19.30-20.30 uur (locatie Regius College) en op vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur (Muggenburg, handbalveld). De eerste training is altijd gratis.

Loopscholing jeugd
De scholing van het lopen, vaak een vergeten onderdeel bij de training bij diverse sporten. Wij proberen de looptechniek efficiënter te maken op een uitdagende en gevarieerde manier om zo blessures te voorkomen. Hiervoor gebruiken wij diverse materialen zoals speedladders, springtouwtjes, elastieken, etc. Een zeer goede aanvulling op je eigen sport. Het verfijnen van de motoriek en het uithoudingsvermogen. Deze trainingen worden gegeven op woensdagavond van 18.45 uur tot 19.30 uur en zijn toegankelijk voor jongens en meiden vanaf 10 jaar.

Diverse extra's
Naast de trainingen die wij in Schagen geven, trainen wij ook in Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk (Geestmerambacht), Schoorl en Bergen. Voldoende keuze en uitwijkmogelijkheden als jij verhinderd bent tijdens je vaste trainingsdag. Ook organiseren wij kleinschalige wedstrijden en informatiebijeenkomsten voor onze leden, geven wij loopclinics aan diverse groepen/ bedrijven en werken wij samen met andere ondernemers in de regio.

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Neem dan ook eens een kijkje op www.athl.nl of neem contact op met Monique de Vries van The Athlete Club (TAC) Schagen, 06-22295518.