SCHAGEN - Atletiekvereniging TAS'82 start op zaterdag 7 maart 2020 met twee hardloopcursussen. De 5 kilometer cursus of de 10 kilometer cursus. Trainen onder professionele begeleiding om samen de Schagen City Run te kunnen volbrengen op zondag 10 mei 2020. Ben jij er klaar voor om jezelf uit te dagen?

Beginnerscursus hardlopen
TAS'82 wil jou als beginnend hardloper op een verantwoorde manier leren hardlopen. Via een schema van 10 weken (1 keer per week onder begeleiding en 2 keer per week via een loopschema) wordt gewerkt naar het volbrengen van de 5 kilometer. Op zondag 10 mei loop je de afsluitende 5 kilometer tijdens de "Schagen City Run". Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Naast de trainingen krijg je ook informatie over kleding, schoeisel, voeding en zal er speciale aandacht worden besteed aan blessurepreventie en- behandeling. De cursus is inclusief startbewijs.

De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal), op zaterdagochtend om 09.00 uur (tot ongeveer 10.30 uur). Na de cursus is het mogelijk om lid te worden van de vereniging, maar dit is uiteraard geen verplichting! Wil jij niet alleen meer gaan bewegen, maar ook begeleiding krijgen in het gezond eten? Samen met Dieet & Co bieden zij een totaalarrangement, de cursus PuurGezond en de beginnerscursus hardlopen voor een gereduceerd tarief. Vraag naar de voorwaarden via mariska@dieetenco.nl.

Trainen voor de 10 kilometer
Heb jij al wat hardloopervaring en wil je tijdens de Schagen City Run meedoen met de 10 kilometer? Ook daar kunnen zij jou mee helpen. Zij trainen jou op een verantwoorde manier naar de start van deze loop. De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend vanaf 09.00 uur op de atletiekbaan in Schagen. Ze eindigen de trainingen altijd met een kopje koffie/ thee waar je tevens de mogelijkheid hebt om na te praten en vragen te stellen. In een groep trainen stimuleert en motiveert.

Meedoen kost €60,- en is inclusief startbewijs en t-shirt voor de "Schagen City Run (zij schrijven jou in voor deze run). Nieuwsgierig en enthousiast? Opgeven is mogelijk via www.tas82.nl. Voor meer informatie over de hardloopcursussen of vragen kunt u terecht via pr@tas82.nl. Voor informatie over de cursus PuurGezond kunt u naar www.dieetenco.nl of stuur een mail naar: Mariska@dieetenco.nl.