SCHAGEN- Atletiekvereniging TAS’82 start op woensdag 11 september 2019 met twee nieuwe cursussen voor kinderen. Kinderen kunnen kiezen uit 10 weken kennismaken met atletiek of 10 weken kennismaken met Running and More Kids. Bewegen op een uitdagende manier met veel variatie gegeven voor enthousiaste trainers. Op woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur zijn

Atletiek
Atletiek is veelzijdig en daarom erg uitdagend. Op een speelse manier willen wij kinderen kennis laten maken met de verschillende onderdelen die de atletiek te bieden heeft. Denk aan hoogspringen en verspringen, maar ook aan hordenlopen, kogelstoten en estafette. Direct lid worden van een vereniging is vaak een drempel voor ouders en kinderen. Daarom bieden wij cursussen aan van 10 weken voor een laag bedrag zonder verdere verplichtingen.
Kinderen in de leeftijd 6 tot en met 11 jaar kunnen zich opgeven voor deze cursus.

Running and More KIDS
Running and More is al erg in trek bij volwassenen en nu ook mogelijk voor kinderen. Het is een soort bootcamp. Lekker rennen, springen, tikspelletjes en estafettespelletjes op de atletiekbaan in Schagen. Direct lid worden is niet nodig, doe mee met de 10-weekse cursus die op 11 september start. Kinderen van 6-7-8 jaar kunnen zich voor deze cursus opgeven.

Beide cursussen vinden plaats op woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur en kost €30,- voor 10 weken. De eerste les gaat op woensdag 11 september van start. Opgeven is mogelijk via www.tas82.nl of via pr@tas82.nl. Meedoen met een vriendje of vriendinnetje maakt het nog leuker. Zien wij jou ook op de atletiekbaan?