SCHAGEN - Scagha '66 heeft vrijdagavond op overtuigende wijze de tweede zege van het seizoen weten binnen te halen. In eigen huis bleek men met 6-2 te sterk voor Groene Ster Vlissingen.

De ploeg van coach Jaap Kaleveld was scherp vanaf de aftrap en dat resulteerde al binnen de openingsminuut in een treffer van Robin Schouwvlieger. Net zo snel deden de Zeeuwen wat terug, maar in het vervolg van de eerste helft liet de sterk keepende Mats Dekker zich niet meer verrassen en liep de thuisploeg verder uit middels doelpunten van Jeroen Pater en Freek Vrenegoor.

Ook na de rust was Scagha duidelijk de bovenliggende partij, en in de laatste tien minuten gooide men het duel in het slot. Vrenegoor maakte zijn tweede van de avond en daar voegde Schouwvlieger er nog eens twee aan toe, waardoor zijn totaal op drie kwam en het uiteindelijk eindigde in 6-2.

Scagha '66 sluit vrijdag de eerste fase van de competitie af met een uitwedstrijd bij FC Marlène in Heerhugowaard.