SCHAGEN- Atletiekvereniging TAS’82 start op donderdag 5 september met een beginnerscursus hardlopen. Trainen onder professionele begeleiding om de 5 km te kunnen volbrengen op zondag 3 november tijdens de boerenkoolloop in Warmenhuizen. Ben jij er klaar voor om jezelf uit te dagen?

Beginnerscursus hardlopen
TAS’82 wil jou als beginnend hardloper op een verantwoorde manier leren hardlopen. Via een schema van 10 weken (1 keer per week onder begeleiding en 2 keer per week via een loopschema) wordt gewerkt naar het volbrengen van een 5 km. Op zondag 3 november loop je de afsluitende 5 kilometer tijdens de “Boerenkoolloop” in Warmenhuizen. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Naast de trainingen (met hartslagmeter) krijg je ook informatie over kleding, schoeisel, voeding en zal er speciale aandacht worden besteed aan blessurepreventie en- behandeling. De cursus is inclusief startbewijs.
De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal), op donderdagavond om 19.00 uur (tot +/- 20.30 uur). Na de cursus is het mogelijk om lid te worden van de vereniging, maar dit is uiteraard geen verplichting!

Donderdagavond 5 september gaat de cursus van start. Meedoen kost €60,- en is inclusief startbewijs voor de “Boerenkoolloop”. Nieuwsgierig en enthousiast? Opgeven is mogelijk via www.tas82.nl. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht via pr@tas82.nl.
Blijf ook onze Facebookpagina in de gaten houden voor alle informatie.