WARMENHUIZEN - SRC uit Schagen speelt komende zondag op bezoek bij VIOS W. Met VIOS W treft SRC de nummer twee van de ranglijst die afgelopen zondag met 1-0 verloor van Winkel.

Het duel stond enkele weken geleden al op het programma, maar vanwege de slechte weersomstandigheden werd dit duel destijds afgelast. Komende zondag staat het inhaalduel dus op het programma.

VIOS W, de ploeg van coach Jeffrey Androg kent een sterk seizoen. Een kampioenschap ligt dus in het verschiet. Een eventuele stap naar de derde klasse zal Androg niet meer meemaken, aangezien de coach bezig is aan zijn laatste seizoen in Warmenhuizen. De oefenmeester heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Bij VIOS W keert Ivo Rohling terug als hoofdtrainer.

Rijke historie
Een blik in de geschiedenis boeken levert vele ontmoetingen op tussen VIOS W en SRC. De eerste editie van VIOS W – SRC was in het seizoen 2002/2003 toen SRC met 2-3 zegevierde. De grootste overwinning van de ploeg uit Schagen was in 2003/2004 toen er met maar liefst 0-6 werd gewonnen. VIOS W wist drie maal de punten thuis te houden. Vier seizoenen geleden won VIOS W met 6-1.

Eerder dit seizoen wist SRC het nog moeilijk te maken voor de bezoekers, maar VIOS W wist desondanks een 1-2 overwinning uit het vuur te slepen. Komende zondag is VIOS W favoriet, maar SRC zeker niet kansloos.