REGIO In de eerste speelronde na de winterstop is SRC tegen een nederlaag aangelopen. Kleine Sluis beleefde een prettigere middag, de ploeg won immers met 3-1 van Saenden.

Wieringermeer – SRC 2-1
Op bezoek bij Wieringermeer leed SRC de zevende nederlaag van het seizoen. De thuisploeg kwam via Thijs Boersma al na vier minuten op een 1-0 voorsprong.

In het tweede bedrijf wist aanvaller Ko Kempeneers de tweede treffer binnen te schieten, waarmee de wedstrijd in het voordeel van Wieringermeer leek te eindigen. Dat gebeurde ook, al kwam SRC een kwartier voor tijd wel terug in de wedstrijd.

Kleine Sluis – Saenden 3-1
,,Meer dan terecht” sprak Reinier Wagner na afloop. De coach zag zijn ploeg Kleine Sluis met 3-1 winnen van Saenden. ,,De enige kans die zij de eerste helft kregen ging er in” vervolgt de oefenmeester, die volgend seizoen aan de slag gaat bij Wiron.

,,In de tweede helft hebben zij één gevaarlijk afstandsschot gehad” aldus Wagner, die Justin Bakx tweemaal zag scoren, en ook Mike van der Wal een doelpunt zag maken. ,,Wij hebben veel aangevallen en gelukkig weer eens gescoord”.