SCHAGEN - SRC is na de degradatie van vorig seizoen bezig om zich te herpakken. De start van dit voetbalseizoen was niet al te best, maar in de laatste maanden herpakt SRC zich met betere resultaten.

Uit de laatste zeven wedstrijden voor de winterstop werden vier overwinningen geboekt, eenmaal gelijk gespeeld en twee nederlagen geleden. De basis richting handhaving is daarmee toch wel gelegd. Degradatie is verder absoluut niet aan de orde voor de ploeg uit Schagen. SRC heeft voldoende kwaliteit om een rol van betekenis te spelen in de vierde klasse.

SRC heeft een nuttige invulling gegeven aan de winterstop. Er werden vier oefenwedstrijden afgewerkt. Allereerst werd met 3-0 gewonnen van VESDO. Vervolgens eindigde het oefenduel met Egmondia in 1-1. WMC werd met 4-2 aan de kant gezet. Alleen de laatste oefenwedstrijd werd verloren, tegen Victoria O eindigde het treffen in 1-2.

Dan naar Succes, de tegenstander van komende zondag. De ploeg uit Hippolytushoef staat op een verdienstelijke vierde positie. Na een zesde en een vijfde positie maakt de ploeg ook dit seizoen kans om te groeien.

Het mooiste seizoen in de afgelopen jaren was in 2014. Met Marco Kuut aan het roer promoveerde de ploeg voor het eerst in historie naar de vierde klasse. Een geweldige periode en voor de toenmalige coach een schitterende afsluiting van zijn periode bij Succes.

Onder Jan Loew doet Succes haar naam eer aan. De ploeg verloor weliswaar van Dirkshorn, Winkel, Hollandia T en VIOS W, maar presteerde tegen de overige ploegen zeer verdienstelijk. De coach zal ook volgend seizoen aan het roer staan bij Succes.

De ontmoeting tegen SRC betekende het eerste punt van het seizoen voor Succes. De eindstand van 0-0 was verder weinig interessant.