REGIO – In eigen huis speelde Geel Zwart’30 met 2-2 gelijk tegen nummer acht Wieringerwaard. In de zaterdag vierde klasse ging SRC met 13-0 onderuit bij Purmersteijn dat daardoor kampioen werd.

Geel Zwart’30 – Wieringerwaard 2-2
In ‘t Zand speelde Geel Zwart’30 met 2-2 gelijk tegen Wieringerwaard. Binnen tien minuten wist de thuisploeg de score te openen via Joeri van Klink, maar nog voor rust trokken de bezoekers de stand gelijk.

In het tweede bedrijf kwam Geel Zwart wederom op voorsprong. Via Lex Tas kwam de 2-1, maar ook ditmaal wist Wieringerwaard tegen te scoren. Door een rode kaart voor Nick Ruygrok eindigde de gastheer met tien man.

Purmersteijn – SRC 13-0
“We hadden van tevoren al ingecalculeerd dat we zouden verliezen, maar het had niet zo hoog mogen uitvallen.” zei Kay Korevaar na afloop. Op bezoek bij Purmersteijn was SRC slechts figurant in de kampioenswedstrijd.

De Purmerenders wisten afgelopen zaterdag immers de titel te pakken. De ploeg staat al het hele seizoen aan kop in de vierde klasse en het inmiddels behaalde kampioenschap was dan ook slechts een kwestie van tijd. Voor SRC wachten er nu nog een paar duels met Fortuna Wormerveer, Kwadijk en Hollandia. Eerst mag de ploeg uit Schagen genieten van twee vrije weekenden.