'T VELD - Met nog één wedstrijd in de reguliere competitie te gaan heeft JuRo Unirek/VZV zich verzekerd van de derde plaats. Dit deed men door in eigen huis PSV met 36-26 te verslaan.

De Veldtemsen van trainer Edwin Janssen, die afgelopen week na dit seizoen te stoppen bij VZV, kwam in eigen huis wel even moeilijk op gang tegen de laaggeklasseerde ploeg uit Eindhoven. Zonder de geblesseerde aanvoerster Jane Kramer namen de gasten zelfs een brutale 5-8 voorsprong. Met dank aan de uitblinkende Lisa Hölscher en de immer hard werkende Pien van der Geest wist VZV het duel al voor de rust te keren (15-12).

In de tweede helft bleek dat VZV alleen nog wat te duchten had van Katie Lombaerts, die namens PSV tiemaal scoorde, maar onderussen liep men aan de hand van de talentvolle opbouwster Hölscher liep de thuisploeg alleen maar verder uit met een 36-26 eindstand tot gevolg.

VZV speelt op 9 maart nog de uitwedstrijd bij DSVD alvorens men zich op de play-offs kan richten.

Topscorers VZV: Hölscher 11, Van der Geest 8, Kolken 6, Kruijer 4, Staal 3, Van Splunter 2, Buter 1, Van der Kroon 1